Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Raadpleeg onze privacyverklaring
MENU
abs facebook
map
Leuvensebaan 138
2580 Putte

Ontstaan uit passie, gedreven door perfectie.

Wat te doen na een ongeval met je wagen?

Bij wie moet ik de schade aan mijn voertuig melden?
Bij schade is het belangrijk dat je zo snel mogelijk, binnen de 24 uur, dit meld aan je verzekeringsmakelaar of leasingmaatschappij. In het weekend mag je dit melden op de eerstvolgende werkdag. Belangrijk is dat je na elk ongeval het Europees aanrijdingsformulier volledig en correct invult, en dat dit wordt getekend door de betrokken partijen. Meer informatie over het aanrijdingsformulier vind je op deze website.

Mijn wagen is niet meer rijvaardig. Wat nu?
Wanneer je wagen niet meer rijvaardig is neem je best ook contact met je verzekeringsmakelaar. Zit dit in je polis, dan regelen zij een vervangwagen en/of takeldienst. Is dit niet in je polis opgenomen dan moet je zelf contact nemen met een depannagedienst.

Hoe moet ik de schade aan mijn wagen verhalen als ik BA verzekerd ben
Zorg er altijd voor dat het Europees aanrijdingsformulier volledig is ingevuld, en dat dit wordt bezorgd aan de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Laat het schadebedrag begroten door  carrosserie Tielemans. Afhankelijk van de omvang van de schade zal de maatschappij een expert langs sturen om de schade zelf te beoordelen.

Moet ik zelf iets betalen?
Is er een eigen risico op je verzerkering van toepassing, dan zal je het vrijstellingsbedrag zelf moeten betalen na herstel van de schade. Dit kan bij ons cash of met de bankkaart. Bij schade die kan verhaald worden op de andere partij kan je dit later terugkrijgen van je verzekerinsmaatschappij.

Heb ik recht op een vervangwagen
Mogelijks kan je via je verzekeringsmaatschappij een vervangwagen krijgen voor de duur van de herstelling. Is dit niet het geval, dan kunnen we deze voor jou voorzien.


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Stuur ons een bericht

Niet meteen gevonden wat je zocht? Een vraag of opmerking? Laat het ons weten via dit contactformulier.